محیط کشت تریپتیک سوی آگار|محیط کشت
محیط کشت تریپتیک سوی آگار
اطلاعات جانبی:
محیط های متداول در کشت میکربی و نحوه تهیه آنها :
بطور کلی محیط های کشت باید دارای مشخصات معینی باشند و هنگام تهیه و استفاده از محیط کشتها باید به نکات زیر توجه شود :
تمام محیط کشتها باید واجد مواد غذایی ضروری برای رشد میکروبها باشند
PH محیط کشت باید در حد معین قبل از استفاده برای کشت تنظیم شود.
ظروف مورد استفاده برای تهیه محیط کشتها باید کاملا تمیز و عاری از مواد خارجی باشند .
آب مقطر مورد استفاده باید بطریقه صحیح تهیه شود .
درجه حرارتی که برای استریل کردن محیط کشت مصرف می شود باید نسبت به نوع مواد غذایی مربوط در محیط کشت در نظر گرفته شود . درجات بالا باعث از بین رفتن برخی از مواد شیمیایی موجود در محیط کشت می شوند .
محیط های کشت باکتریها به سه صورت زیر تهیه میشود :
محیط کشت مایع یا آبگوشتی (liquid or broth media)
محیط کشت جامد (solid media)
محیط کشت نیمه جامد (semi solid media)محیط کشت مایع یا براث:
این محیط فاقد آگار و فقط در لوله آزمایش یا فلاسک استفاده میشود . مثل محیط نوترینت براث.
این محصول از کمپانی های مرک ،کیولب،فلوکا،بیومارک موجود است:
اطلاعات تکمیلی کالا:
نام محیط کشت: |
محیط کشت تریپتیک سوی آگار |
نام لاتین محیط کشت: |
Tryptic soy agar |
شرح کوتاه کالا: | Tryptic soy agar |
کد مرک: |
105458 |
نام دوم: | Casein-peptone soyameal-peptone agar, Cacein-peptone soyameal-peptone agar |
حلالیت: | 40 g/l (95 °C) |
مقدار ph: | 7.1 - 7.5 (40 g/l, H2O, 25 °C) (after autoclaving) |